Mogens Graae Hansen

http://mogensgraaehansen.dk/

Pludselig en dag, hvor jeg var sur på min søn, fordi han havde lavet ulykker, dumpede der en mail ind i min indbakke og bekendtgjorde, at min novelle til Science Fiction-antologien Lige under overfladen var optaget, og at jeg hermed pludselig var en udgivet forfatter og snart kunne åbne en bog og se mit eget navn i den. Resten af dagen var jeg ikke det fjerneste sur på min søn, og jeg tror egentlig ikke, vi talte mere om den bagatel.

Jeg gav mig til at skrive flere noveller og en kortroman, som jeg samlede i udgivelsen Sidste opgave og udgav på BoD. Bogen er fornylig anmeldt i tidsskriftet Proxima, hvor anmelderen på bagsiden skriver: “Redaktøren kaster et blik på en række af de væsentligste forfatterskaber og udgivelser.” I selve anmeldelsen skriver han blandt andet: “Der er med andre ord tale om en af de mange nye forfattere, der er dukket op i forbindelse med den aktuelle opblomstring af den danske science fiction-undergrund. Og han skal være velkommen, for han skriver glimrende …”

Jeg skriver stadig en novelle om året til antologien. Dels af en slags taknemmelighed overfor dem, der først gav mig følelsen af at kunne, og dels fordi jeg nyder universet. Ellers forsøger jeg at skrive, hvad der falder mig ind uden at skele så meget til genre.

Sidste opgave og andre historier fra fremtiden af Mogens, Mogens Graae Hansen, ISBN 9788771144345

Jeg har for nylig udgivet to gratis noveller, som ikke er Science Fiction:

Gift af Mogens Graae Hansen, ISBN

Gift er en stilfærdig krimi om et ældre ægtepar, hvor den kvindelige part forsøger at stikke en kæp i hjulet for mandens botaniske virke. Det skulle hun nok ikke have gjort.

Novellen vandt en tredjepris i en novellekonkurrence.

Transformation af Mogens Graae Hansen, ISBN

Transformation er en novelle om et søskendepar, som efter en trafikulykke dør og vågner op som vampyrer. De får livet til at balancere, indtil det begynder at gå galt.

3 svar til Mogens Graae Hansen

  1. Pingback: Weekendens tilbud:”Tilfældig” | Frie Forfattere

  2. Pingback: God påske! | Frie Forfattere

  3. jesperodlp siger:

    Det lyder meget spædende. En hel genre: to linjer om en historie – sætter fantasien og nysgerrigheden i gang. Jeg nyder “…indtil det begynder at gå galt!” Den kan man egentlig bruge til alting.

    Ellen har fået en ny hund som hun elsker over alt, indtil det begynder at gå galt…
    Jeg havde endelig købt mit drømmehus og nød at indrette det, indtil det begynder at gå galt…
    De skulle bare have et par uger på Mallorca og nød de venlige indfødte, indtil det begynder at gå galt …

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.