Om Mig

Magiker og multikunstner med hang til natur, jazz og skæve vinkler og en af administratorerne på FrieForfattere.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive, og var klar med min første egentlige bog i 2010. På det tidspunkt troede jeg at man som forfatter skulle sende bøger ind til et forlag. Det overvejede jeg også, men forlagenes behandlingstid er lang,forfatterens royalties små, og forlagene forlanger eksklusivitet på forfatterens værker, så det blev ved tanken.

I starten af 2012 søgte jeg på ordet selvudgiver og fandt Saxo Selvudgiver og udgav min første bog der. Siden da har jeg udgivet 3 andre bøger både gennem Saxo og gennem amazon.com. Hos amazon kan man også købe mine 3 første bøger som paperbacks. Min sidste e-bog ‘De Lysegrønne Træer og 3 andre Små Historier” er det endvidere muligt at købe direkte her på siden.

En af årsagerne til at jeg og de andre Frie Forfattere valgte at stifte denne hjemmeside var bl.a. at de selvudgiver-platforme vi er tilknyttet ikke reklamerer for vores produkter andet end ved at have dem eksponeret på deres hjemmeside og tager 30% af salget alligevel.

Hvis man ikke gør folk opmærksom på et produkt på en eller anden måde når det jo aldrig ud til dem og det kræver en del arbejde at skabe bevidsthed om produkter og så ville ingen af os have tid til skrive. Når vi sammen kan lave de opgaver, der er med pr og marketing så kræver det ikke så meget af den enkelte, og vi får hver især mulighed for, at koncentrere en stor del af vores tid om at gøre det man som forfatter allerhelst vil.

Mit foretrukne emne er bevidsthedens magi og hvordan man skaber sin egen livsoplevelse på en kreativ måde gennem magiens tanke og praksis. Jeg skriver også bøger i science fiction- og fantasy genren og illustrerer selv mine værker, både de mere magi faglige og de skønlitterære.

Reklamer

Et svar til Om Mig

  1. Pingback: Ugens weekendtilbud | Frie Forfattere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.