Lars Poulsen

Den skønhed mange finder i musik og kunst, finder jeg i ord. I mine øjne, kan sammensætningen af ord i sætninger, i allerhøjeste grad også være kunst. Ofte fortaber jeg mig i smukt konstruerede sætninger i en sådan grad, at jeg glemmer handlingen i det jeg læser.  Vi har nogle fantastiske forfattere i Danmark, som formår kunsten at kæle for en sætning, og jeg nyder at læse dem.

Jeg har skrevet siden jeg i første klasse lærte bogstavernes magiske egenskaber at kende. I dem fandt jeg en verden, hvor jeg kan skabe lige det jeg har lyst til, og med mine ord kan jeg danne billeder af det skabte hos læseren.

Jeg har altid haft et ønske om at blive udgivet, men indtil videre er det ikke blevet til noget. Ofte skriver mine historier sig selv ihjel, og de får sjældent en slutning. De dør bare.

Derfor vil jeg nu prøve noget nyt – at arbejde struktureret (det sku’ være så sundt). Nu vil jeg prøve idéen af inden jeg kaster mig over papiret. Synopsis og research er mit nye mantra. Nu skal der styr på det, og ordene skal ud.

Min svaghed for vikingetiden bliver nu omsat til tekst, gennem struktur og (svingende) disciplin, og stille og roligt dukker personer frem på skriveblokken, som jeg skal tilbringe de næste mange år sammen med. Det er en fascinerende proces, men jeg ved også, at jeg skal holdes til ilden hele tiden, for ikke at drukne i overspringshandlinger – f.eks. når en sætning har drillet i flere dage. Derfor har jeg simpelthen inviteret alverden til at være mine slavepiskere, dels via Facebook og dels via projektets egen hjemmeside.

For Unn’s Saga skal skrives!

UnnFB UnnWWW
www.facebook.com/UnnsSaga www.unns-saga.dk
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.