Gittemie Eriksen

 

Forblændet_coverForblændet – krimi
Anden del af serien on retsmediciner Pia Holm og kriminalbetjent Lars Andersen.

Retsmediciner Pia Holm bliver sendt til Falster for at hjælpe med opklaringen af en række brutale mord. Hun skal arbejde tæt sammen med kriminalbetjent Lars Andersen, som hun tidligere har haft et forhold til. Historien tærer på dem begge, men forhindrer ikke Pia i at indlede en risikabel affære med en farlig mand, der slår benene væk under hende. 
Kriminalbetjent Lars Andersen får ansvaret for at opklare det voldsomme mord på en bankmand, men selv om den likvide-rede var ansat i samme bank, som blev røvet kort forinden, er der meget få spor at gå efter. Som leder af en ny afdeling med mangel på ansatte og Pia på holdet, giver det Lars nogle ud-fordringer. Og bedst som Lars tror, han kan vinde Pia tilbage, møder hun en en forblændende udlænding, der vækker for-tidens dæmoner til live. Første bog i serien, BEDRAGET, udkom i 2012.

 

ItemImage.aspxBestjålet – krimi

Nr 1 på Saxos ebogs bestsellerliste siden marts

En forårsdag finder en bonde et lig i et udhus på sin udlejningsejendom. Kriminalbetjentene Bruno Hansen og Lars Andersen bliver tilkaldt. Deres chef presser på for en hurtig opklaring og de er ved at lukke sagen, da retsmediciner Pia Holm gør et fund. Dette er anden bog i serien om retsmediciner Pia Holm og Lars Andersen.

Hent den her eller køb den som hæfte i din lokale boghandel

Hardcover_Bedraget 2 Bedraget – krimi

En kold og glat februar aften kører en ung kvinde ud foran et tog i sin familiebil. Det ligner en ulykke, men en betjent tilkalder alligevel kriminalbetjentene. Kriminalkommisær Bruno Hansen og hans assistent Lars Andersen igangsætter en undersøgelse af omstændighederne omkring ulykken. 
Pia Holm er retsmediciner og lever det frie, ukomplicerede liv indtil en morgen, hun obducerer en ung kvinde. Hendes tidligere studieveninde Mona. Pia vælger at deltage i begravelsen, hvor hun møder kriminalassistenten. Lars trækker Pia med ind i opklaringen af mordet på hendes tidligere veninde.
I sin søgen efter venindens morder, bliver Pia involveret i de mænd, der har betydning for opklaringen af venindens død. Hun har svært ved ikke at give efter for den tiltrækning, hun føler.

Første bind i serien om retsmedicineren Pia Holm og kriminalassistent Lars Andersen, der hovedsageligt foregår på Falster.

Køb den her

Reklamer

3 svar til Gittemie Eriksen

  1. Pingback: Frie forfattere gør det selv!

  2. Pingback: Gratis weekend-udgivelse – Forblændet | Frie Forfattere

  3. Pingback: Gratis weekend udgivelse – Stivfrosset | Frie Forfattere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.