Else Cederborg

I 2011 blev jeg grebet af en veritabel skrive-raptus, og på ingen tid udgav jeg fire bøger for det engelske AuthorHouse:

1) “The Naughty Peteyboy, Sonya, And The Magic Word”. Bogen er tiltænkt børn på 4-8 år

2) “A World Of Weird Truths And Truthful Weirdnesses”: noveller/myter/fabler og digte samt nogle af mine foreløbig i alt 57 Ezine-artikler

3) “Knees Bent”: noveller/myter/fabler og digte

4) “Love They Said”: noveller/myter/fabler og digte

Senere begyndte jeg at publicere ebøger for SAXO:

1) “Camillas Verden”: børnebog om en pige, der må lære at leve med det faktum, at hendes far har forladt familien og er flyttet sammen med en ny dame. At det også giver hende en stedmor og en stedbror, stiller hende over for nye problemer, som hun dog lærer at tackle.

2) “Spøgelser”: ungdomsroman om en dreng, hvis hjem invaderes af nogle hjemløse spøgelser fra den del af Assistens Kirkegården, der er blevet nedlagt for at skabe en Metro-station.

3) “Grumme Fortællinger” I: noveller og fabler, der både kan være muntre, sørgelige og uhyggelige

4) “Grumme Fortællinger” II: noveller og fabler om uhygge og sjove fænomener

5) “Trolderier”: ungdomsbog om overnaturlige væseners hærgen

6) “Når vampyrer slår til”: ungdomsbog, der bl.a. handler om postbudet, der bliver bidt af noget andet end en vagthund …

7) “Gemmeleg”: grum beretning om voksnes pædofili, forbrydelser og ondskab, men også om tapperhed og klogskab hos et barn. (Absolut ikke en børnebog).

8) “På fri pote”: ungdomsbog om hunden Vuffilivuf, der efter en periode som hjemløs – nemlig fordi hans tidligere ejere har sat ham af ved en bagerforretning og så har forladt ham – er blevet kæledyr i en ny og kærlig familie. Da de skal på ferie, og han bliver sat i hundepension, gribes han af desperation og flygter.

9) “Når munden løber løbsk”: børnebog om det skrækkelige, magiske bandeord, der har det med at tage magten over munden på den, der ytrer det.

10) “Balancerende på randen”: novellesamling om rand-eksistenser, dvs. folk, der lever på kanten af samfundet, og som ofte glider over på den forkerte side af loven, eller som bliver udsat for andres overgreb.

11) “Djævlerier”: novellesamling om djævlen og de levende eller afdøde mennesker, der møder ham, måske endda efter selv at have påkaldt ham.

12) “Manden, der giftede sig med en hund”: små-artikler om alle mulige emner som f.eks. den indiske mand, der blev rådet til at gifte sig med en hund for at hæve den forhekselse, han mente sig udsat for, efter at han havde stenet et par hunde, der parrede sig.

13) Min første og formentlig eneste krimi, “Ondskab”, er på trapperne. Den handler om mord, bedrag og mistro.

Reklamer

2 svar til Else Cederborg

  1. Pingback: Weekendtilbud den 23/11-2012 |

  2. Pingback: Weekendens gratis fortælling | Frie Forfattere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.