Finn Wilkens

pink omslag 6,1 testo PINK jUngdoms-TestosteronKrimi

298 sider hos Saxo

Tom er ung, naiv og fuld af testosteron, men også en smule doven. Han befinder sig i grunden godt hjemme på sofaen hos faderen, der er bilforhandler og moderen, der gør alt for ham, mens han ikke laver meget andet end at drikke øl med vennerne, spille computer, sove længe og kigge efter damer og forestille sig, hvad han vil gøre ved dem, hvis …

Men faderen begynder at blive noget utilfreds med den ugidelige slapsvans, der kalder sig hans søn.

Det er her, han får den geniale idé at vædde med Tom.

Kan Tom klare sig selv, få en uddannelse, finde en kæreste og måske endda blive kendt. Gevinsten er en Audi, hvis størrelse afhænger af antallet af elementer, der bliver opfyldt.

Faderen mener, han med et snuptag har fået gang i sønnen og er godt tilfreds med sig selv og sit væddemål.

Tilfredsheden får hurtigt ben at gå på. Tom finder nemlig et frossent lig i fryserummet på det hotel, han får ansættelse på. Og så bryder det løs …

____________________________________________________________________

Voksen- og ungdomsbog, foregår i 1962. Tredje bog i serien om Hans Theodor (“Mandfolk” og “Dragemand”). For voksne, men kan læses af 14- 18-årige, der har indlevelse og humoristisk sans. Fredag den 5. oktober 2012 var det 50 år siden, The Beatles udgav “Love me do”, og den er selvfølgelig med i bogen.

Læs lektørudtalelsen fra DBC.

Fås hos Saxo. Klik dig ind på www.finnwilkens.dk

Slået hjem fås som e-bog. Den skildrer den 15-åriges tilværelse med nye kammerater, nye lærere, ny plejefar og nye opdagelser omkring det andet køn og såmænd også sit eget:

Som e-bog. Klik her.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.