Mens vi venter… Juleplat i Knavesborough

Frie Forfatteres weekendtilbud er slut, men du kan selvfølgelig stadig købe novellen på Saxo.com.

Denne gang bringer vi en julegarneret mini-krimi af forfatter Dorte Hummelshøj Jakobsen. “Juleplat i Knavesborough” er den korteste af fire Rhapsody Gershwin-noveller i antologien “Julemord i Yorkshire”. Hele samlingen kan købes hos Saxo for kun 29,95 hele julemåneden.

—————————

Advent profilEuphorbia pulcherrima

—————————

Juleplat i Knavesborough

Da rygtet om gamle Helleboria Everthorpes afgang ved døden løb fra mund til mund i Knavesborough, tøvede strikkeklubben ikke med at træde i karakter. Evy bagte en pladefuld julesmåkager, Olivia gik til frisøren, og Thelma købte en ny kjole. Mildred trak en kam gennem de grå permanentkrøller og forsøgte efter bedste evne at mase lårene sammen i sin nydelige, skotskternede nederdel. Hun håbede, ingen ville lægge mærke til, at hun efterhånden var nødt til at holde den sammen med en sikkerhedsnål bagpå.

De trippede høfligt på dørtærsklen, men mest af gammel vane. Naturligvis endte det med, at Olivia plantede sin velmanicurerede negl på dørklokken og førte ordet for hele klubben.

– Det gør os forfærdelig ondt med din mor. Medfølelse lå ikke rigtig indenfor Olivias repertoire, men hun lagde hovedet på skrå og forsøgte at mimre sådan lidt kaninagtigt med sine stramme mundvige.

– Tak. Vil I ikke komme indenfor? Euphorbia Everthorpe-Smythe åbnede hoveddøren nogle få tommer for at lade dem slippe ind, men hun var alligevel nødt til at træde pænt til side, for at Mildred kunne klemme sig igennem.

 

Helleborus

Helleborus

Reklamer

Om Dorte Hummelshøj Jakobsen

I am a Danish teacher. In my spare time I read, write and review crime fiction.
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Dorte Hummelshøj Jakobsen, Læsertilbud arkiv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s