“Skrymers Handske” i handlen midt i November

Netop i dag har jeg modtaget forsiden til min Science Fiction for teenagere. Du kan læse mere om det her – og du kan allerede forudbestille et signeret eksemplar her

Bogen udkommer både i trykt udgave til 199,- og som eBog til 99,-

“Der er krig i Mælkevejen. Alliancen mellem Aser og Vaner kæmper for at bremse Jætterne, som med en uhørt brutalitet besætter planeter overalt i galaksen og undertrykker hele solsystemer. Jætterne er i massivt overtal, så Alliancens eneste styrke er deres teknologiske overlegenhed. For at bevare denne fordel, må Alliancen hele tiden udvikle ny teknologi og som en del af det er Fyrkat-ekspeditionen ledet af Thor blevet sendt til Jorden for at eksperimentere med Ormehulsteknologi.
Da Jætterne angriber Fyrkat-ekspeditionen og bortfører menneskebørnene Tjalfe og Røskva, må Thor og hans kampfæller tage affære. Det bringer dem til Skrymers Handske, en klynge af sorte huller, hvor en sindssyg redningsaktion sættes i værk.
Udfordringen bliver kun værre af, at der er en forræder blandt dem og Thor må se i øjnene, at det muligvis kan være hans ven og soldaterkammerat Loke.
Kan Thor nå at redde Tjalfe og Røskva, inden Jætterne slår dem ihjel og hvem kan han i sidste ende regne med, når det gælder?”

Reklamer

Om Per Holbo

Far til fire - 39 år Skriver børnebøger, finurlige fortællinger og Science Fiction
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Nye Udgivelser, Per Holbo og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til “Skrymers Handske” i handlen midt i November

 1. ec333 siger:

  Der er sandelig gang i mytologien her, og vi har da også et herligt gudegalleri her i Norden. Kort sagt: en god ide.

  • Per Holbo siger:

   Tak for det – og ja, jeg må jo indrømme, at jeg faktisk har store forventninger til bogen, som iøvrigt vil blive anmeldt i vores lokale ugeavis, som dækker hele kommunen med ca. 40.000 indbyggere. Det sker i forbindelse med et tema om, hvad man skal lave i efterårsferien, så det er jo helt perfekt!

 2. lonestenbergxxx siger:

  Tillykke med bogen og ønsker den bliver en stor succes for dig. Jeg synes, billedet og teksten er super flot. Selv om jeg ikke selv læser historier, som disse bliver jeg aligevel draget af nysgerrighed. Den virker utrolig spændende:-)

  • Per Holbo siger:

   Tak for det, Lone. Jeg er også ret begjstret for coveret, som jeg har bestilt en prof til at lave for mig. Paperback-udgaven kommer 17. november, men du kan allerede købe eBogen HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s